BLOGBANNER VOORDELIG SPORTEN

VOORDELIG SPORTEN VIA JOUW BEDRIJF

Voordelig sporten in het nieuwe jaar hoeft niet bij een budgetclub met minimale begeleiding. Sporten via jouw werkgever heeft veel voordelen en kan bij een groot aantal aangesloten sportscholen. Altijd wel een sportschool in de buurt beschikbaar.

Voordelig voor je portemonnee

Wanneer je sport via je werkgever ben je gemiddeld 40 procent minder kwijt voor je membership dan wanneer je dat membership in privé afsluit. Je maandelijkse membership wordt dan namelijk van je brutosalaris afgetrokken waardoor de Belastingdienst een stukje meebetaalt. Ook kan je werkgever een deel van de membership kosten vergoeden.

Voordelig voor je gezondheid

Het is geen geheim dat sporten een positief effect heeft op je gezondheid. Maar sporten zorgt er niet alleen voor dat je lekkerder in je vel zit, je bent ook productiever en creatiever op je werk. En hier wordt je baas natuurlijk heel blij van. Tevens blijkt uit onderzoek van TNO dat het verzuimpercentage van medewerkers die sporten een stuk lager is dan van medewerkers die niet sporten. Kom maar op met die salarisverhoging!

Voordelig voor je sociale leven

Er is altijd wel een sportschool te vinden in de buurt van je werk. Dit maakt het inplannen van een korte workout voor of na werktijd heel eenvoudig. Je hoeft na je werk niet eerst naar huis, met het risico dat je uitgeput op de bank ploft en die workout toch maar even overslaat. En of je nu met vriend(inn)en of met je collega’s gaat sporten, jij bent in ieder geval altijd in de buurt. Dus trommel je collega’s op en vervang je vrimibo voor een workout (gevolgd door een welverdiende borrel).

Ook voordelig sporten via jouw werkgever?

Bij RAW Gym kun je gebruik maken van bedrijfsfitness als jouw werkgever is aangesloten bij de volgende instanties:

Check of jouw werkgever bij een van deze organisaties is aangesloten en meld je direct aan! Indien je werkgever nog geen mogelijkheden voor bedrijfsfitness, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Share this post

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on print
Share on email
Sluit Menu
×
×

Winkelmand