Frequently Asked Questions

Een proefles meedoen is zeker mogelijk. Je kunt hier eenvoudig een proefles aanvragen. Je mag zelfs samen met een vriend(in) komen!

RAW Gym heeft meer dan 40 groepslessen per week en 10 verschillende workouts op het rooster staan. Wij bieden unieke workouts van 30 minuten zowel met een trainer, online als virtueel. 

RAW Gym beschikt over de volgende faciliteiten: groepsleszaal, personal training studio, kleedkamers met lockers, toiletten, douches, bar,  lounge, workshop ruimte en behandelkamer. 

Wij volgen de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Lees voor je bezoek altijd het geldende Corono Protocol en alle richtlijnen zodat je goed voorbereid kunt komen trainen.

Virtuele lessen zijn nieuw in ons aanbod. Dit zijn lessen zonder instructeur, maar op de club met een groot scherm waar de les op wordt afgespeeld, met onze eigen instructeurs. 

Een mondkapje is verplicht bij binnenkomst op de club. Zodra je op je plek in de zaal staat mag je het mondkapje af doen tijdens de training. Na de training moet het mondkapje weer op tot je buiten de club staat.

Wij gebruiken tot en met 30 juni de My Wellness app om lessen te reserveren. Via deze app heb je namelijk ook toegang tot de livestream lessen en meer dan 150 workouts on demand.  

Bij de buitenlessen is plek voor maximaal 30 deelnemers. Voor de lessen binnen geldt een maximaal aantal van 18 deelnemers. Reserveren voor de lessen is verplicht.

Met jouw membership kun je onbeperkt reserveren voor de lessen. Wij willen jouw resultaten niet in de weg te staan en zullen het lesrooster uitbreiden als we zien dat de lessen vaak vol staan. Met een Xperience Pack heb je toegang tot 10 groepslessen.

Ook zonder membership kun je lessen volgen. Dit kan met een Xperience Pack van 10 lessen. Je hebt dan geen toegang tot de extra voordelen zoals het lifestyle programma, rewards programma en een personal coach.

Wij hanteren de volgende kortingen: familiekorting (sporten met meerdere uit één gezin): 11%, studentenkorting (ook U-pas): 20% en loyaltykorting (indien je lid bent gebleven tijdens corona): €2,50 per maand.  

Je kunt tot een uur voor de les afmelden via de app, zodat iemand anders nog genoeg tijd heeft om de les mee te doen. Komt er toch iets tussen dan kun je bellen naar de club: 030-7200800. 

Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn voor Personal Training? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking. Wij hebben een geheel vernieuwde studio en deskundige trainers om jou te helpen met je doelstellingen!

Omdat wij flexibiliteit nu heel belangrijk vinden kun je nog tot en met 30 juni gratis gebruik maken van de workouts on demand in de app en op de website. 

Wij hebben voldoende parkeergelegenheid voor het pand en in de omgeving. Parkeren is gratis. Kom je op de fiets dan kun je deze kwijt in onze fietsenstalling.

Het is mogelijk om je membership tijdelijk te bevriezen. Dit kan onder bepaalde voorwaarden voor een maximale periode van 6 maanden. Check hiervoor onze algemene voorwaarden.