Corona Maatregelen

FAQ Coronavirus

Wij krijgen veel vragen vanuit leden over de maatregelen die wij op advies van overheidsinstanties nemen in verband met her Coronavirus. Een aantal van deze vragen en antwoorden hebben wij op een rijtje gezet. 

Kan ik nog trainen bij RAW Gym?

Nee, wij willen juist een bijdrage leveren aan de gezondheid van leden en kiezen er daarom voor om de club vanaf vrijdag 13 maart 12:00 uur gesloten te houden. Wij willen geen ontmoetingsplek vormen wanneer er wordt opgeroepen om sociale contacten te beperken. 

Onze leden worden per e-mail geïnformeerd over de eventuele wijzigingen van de maatregelen die op advies van de overheid plaatsvinden. 

Biedt RAW Gym alternatieven om thuis te trainen?

Ja, wij hebben workouts in digitale vorm voorbereid zodat jullie in beweging kunnen blijven en we je hopelijk snel weer gezond op de club kunnen verwelkomen. Deze worden verspreid via e-mail en social media kanalen.

Vanaf donderdag 19 maart bieden wij onze lessen online aan. Dit doen wij op vaste tijden en in groepsverband door middel van een online omgeving. Zo combineren wij een videochat, met een live les EN een instructeur op houding let (smokkelen is dus een no go 😂).

Kan iedereen mee doen met de online workouts?

Wij stellen deze online workouts beschikbaar voor alle leden met een BASIC, FAMILY of PERSONAL membership. 

Heb jij een group pack of wil je zonder membership toch meedoen aan de workouts? Dan kun je een online group pack aanschaffen via onze website en toch fit blijven en gezellig met anderen trainen.

Waarom hebben jullie gekozen voor online workouts op vaste tijden?

Wij willen in deze rare periode blijven doen waar we goed in zijn: mensen motiveren, verrassen en sociale contacten te stimuleren. Daar onze online omgeving train je op vaste momenten samen met anderen vanuit je woonkamer. Zo hoef je het niet alleen te doen, wordt je gemotiveerd door onze instructeurs en kunnen wij vanuit een videochat functie correcties geven op techniek en zorgen dat je het maximale uit je workout haalt! 

Kan ik mijn membership wijzigen?

Wij bieden zo veel mogelijk alternatieven om toch gebruik te kunnen maken van de RAW Gym workouts. Voor wijzigingen omtrent memberships blijven dezelfde voorwaarden van toepassing. Voor meer informatie check onze Algemene Voorwaarden

Waarom heet het coronavirus zo?

Als je het virus onder een elektronenmicroscoop ziet, heeft hij uitsteeksels met een bolletje erop. Dat ziet er een beetje uit als een kroon. De Latijnse naam voor kroon is corona. Hij is dus genoemd naar zijn vorm. Uit de medische naam COVID-19 is af te leiden dat het coronavirus uit 19 van deze uitsteeksels bestaat.

Share this post

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on print
Share on email
Sluit Menu
×
×

Winkelmand