Corona Maatregelen

CORONA

Wij krijgen veel vragen vanuit leden over de maatregelen die wij op advies van overheidsinstanties nemen in verband met her Coronavirus. Een aantal van deze vragen en antwoorden hebben wij op een rijtje gezet. 

Kan ik nog trainen bij RAW Gym?

Vanaf 11 mei zal RAW Gym weer (gedeeltelijk) open gaan. Volgens de richtlijnen en noodverordening van de gemeente is het mogelijk om onze workouts buiten te geven met onze headphones.

Onze leden worden per e-mail geïnformeerd over de eventuele wijzigingen van de maatregelen die op advies van de overheid plaatsvinden. 

Biedt RAW Gym nog meer alternatieven?

RAW Gym biedt ook een Online Member Portaal: RAW ONLINE. Dit portaal bevat trainingsschema’s en voedingsplannen op basis van jouw doelstellingen en natuurlijk al onze workouts! Dit Online Membership is slechts €19,95 per maand en daarmee kun je onbeperkt gebruik maken van het Member Portaal.

Kan ik mijn membership opzeggen of wijzigen?

Wij bieden zo veel mogelijk alternatieven om toch gebruik te kunnen maken van de RAW Gym workouts. Je bent vrij om je membership op te zeggen na de overeengekomen contractperiode en met inachtneming van de opzegtermijn. De compensatievoordelen komen dan te vervallen.  Voor wijzigingen omtrent memberships blijven dezelfde voorwaarden van toepassing. Voor meer informatie check onze Algemene Voorwaarden

Wat gebeurd er als ik mijn membership storneer?

Onze automatische incasso wordt uitgevoerd met betrekking tot alle lopende membership. Het opschorten van je betalingsverplichting over de periode dat we gesloten is niet mogelijk. Wij vragen je vriendelijk om de betalingen niet te storneren, dit resulteert voor ons namelijk tot hogere kosten. Indien je het membership wel storneert vervallen de compensatie voordelen.

Kan ik mijn membership ook bevriezen?

Het is mogelijk om je membership te bevriezen conform onze Algemene Voorwaarden.

Kan ik nog materialen lenen?

Helaas is het niet meer mogelijk om de materialen te lenen omdat wij weer gaan starten met de workouts op onze locatie. Daarentegen kun je dus wel weer op de club trainen met materialen.

Ik heb nu een PERSONAL membership, wat betekent dit voor mij?

Wij hebben alle PERSONAL memberships omgezet in een BASIC membership. Je kunt dus gewoon deelnemen aan de workouts en trainen met het RAW ONLINE. Wil je toch personal training dan kun je losse Personal Training Sessies boeken via de app of de website en betaal je per keer.

Ik heb een GROUP PACK, wat kan ik nu het beste doen?

Je kun een group pack aanschaffen via de app of onze website om mee te doen. Het inschrijven voor de lessen gaat op dezelfde manier als je gewend bent, via het lesrooster in de RAW Gym app. Natuurlijk heb je ook de mogelijkheid om je in te schrijven voor een Membership zodat je onbeperkt alle workouts mee kunt doen.

Ik heb nu een membership via mijn bedrijf, krijg ik dan ook de compensatie?

Wij zijn op dit moment in overleg met desbetreffende partijen om te kijken hoe we dit in kunnen richten. Zodra wij hier meer over weten zullen we je informeren.

Share this post

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on print
Share on email