ACTIVEREN CADEABON

WAAROM RAW GYM

ACTIEVOORWAARDEN

In aanvulling op onze Algemene Voorwaarden zijn deze cadeaubon voorwaarden van toepassing op alle door RAW Gym uitgegeven cadeaubonnen (zowel elektronische als gedrukte, cadeaubonnen). Door aanschaf en/of gebruik te maken van een RAW Gym cadeaubon aanvaard je deze cadeaubon voorwaarden.

Iedere cadeaubon kan slechts één maal per persoon worden gebruikt. Je dient de cadeaubon zorgvuldig te bewaren. In geval van diefstal (waaronder tevens begrepen het gebruik door onbevoegde derden) of verlies vindt geen vergoeding plaats. Alleen originele cadeaubonnen kunnen worden gebruikt en dienen op verzoek aan RAW Gym te worden verstrekt. RAW Gym behoudt zich het recht voor om een cadeaubon uitsluitend te accepteren na ontvangst van de originele cadeaubon en om in geval van oneigenlijk gebruik alsnog betaling in geld te verlangen. 

Op ieder cadeaubon staat een ‘geldig tot’ datum vermeld. Na deze kan de cadeaubon niet meer worden gebruikt of ingeleverd. Het is niet toegestaan cadeaubonnen te wijzigen of te vervalsen. Het is niet toegestaan cadeaubonnen op welke wijze ook te gebruiken voor commerciële doeleinden en/of andere doeleinden dan waarvoor deze zijn uitgegeven.

Heeft u vragen of opmerkingen over het gebruik of problemen bij het inwisselen of activeren van de cadeaubonnen, laat ons dit dan zo spoedig mogelijk weten door contact op te nemen via info@rawgym.nl of 030-7200800.